Äiti- ja isämentori

Vapaaehtoistehtävän alue: Koko Espoo

Toimija: HelsinkiMission vapaaehtoistoiminta

HelsinkiMission äiti- ja isämentorit tukevat vanhempia kuuntelemalla ja olemalla läsnä. Mentori voi toimia esimerkiksi keskustelu- ja ulkoiluseurana. Hän voi auttaa myös arkiaskareiden sujumisessa sekä vanhemmuuden ja lasten kasvatuskysymysten pohdinnoissa. Mentorit toimivat tavallisen ihmisen tiedoin ja taidoin, mutta saavat tehtäväänsä koulutuksen.

Lisätietoja toiminnasta ja hakulomake koulutukseen löytyy täältä.

Edellytykset vapaaehtoistoimintaan osallistuvalle

Mentorit ovat vähintään 25-vuotiaita aikuisia, jotka ovat kiinnostuneita tukemaan lapsiperheitä. Ennen mentoriksi ryhtymistä tulee osallistua kaksi tapaamiskertaa sisältävään koulutukseen. Mentorit antavat perheelle aikaansa keskimärin kaksi kertaa kuukaudessa pari-kolme tuntia kerrallaan. Toivomme, että mentori sitoutuu toimintaan vähintään vuodeksi.

Vapaaehtoisten ohjaus ja tukeminen

Vapaaehtoisille äiti- ja isämentoreille järjestetään säännöllistä työnohjausta vapaaehtoisoiminnan tueksi. Lisäksi kutsumme kaksi kertaa vuodessa kaikki vapaaehtoiset isoon kiitostilaisuuteen. Järjestämme myös jatkokoulutusta, joiden sisällöissä huomioimme vapaaehtoisilta tulevia toiveita.

Ilmoittaudu vapaaehtoistehtävään

Jos olet kiinnostunut tästä vapaaehtoistehtävästä ja toivot, että sinuun otetaan yhteyttä, täytä alla oleva ilmoittautumislomake.

Lue tietosuojaseloste ennen lomakkeen täyttämistä.

Ilmoittautumislomake

* -merkityt pakollisia

Valitse vaihtoehdot alla olevista kysymyksistä

Vapaaehtoistehtävän yhteystiedot

  • Suvi Korenius
  • 0453410609
  • suvi.korenius(at)helsinkimissio.fi
  • www-sivut
  • Kamreerintie 5
  • 02770 Espoo

© Espoon Järjestöjen Yhteisö ry