Espoon Pelastakaa Lapset ry

Espoon Pelastakaa Lapset ry on valtakunnallisen Pelastakaa Lapset ry:n jäsen. Yhdistyksen päämääränä on vaikuttaa lapsiväestön asemaan ja toimia erityisesti niiden lasten ja nuorten hyväksi, jotka elävät vaikeissa olosuhteissa. Yhdistyksen toiminnan painopiste on kotimaahan (Espooseen) suuntautuvassa tukitoiminnassa. Yhdistyksemme perustettiin vuoden 2002 alussa.

Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Avopalveluyksikkö Esmiina ja Hyvä Arki. Keräämme lahjoituksia ja varoja, jotka välitetään em. organisaatioiden kautta vähävaraisille lapsiperheille. Jouluna jaamme ruoka - ja joululahjoja. Välittömän avun lisäksi pyrimme löytämään toimintamuotoja, joilla saavutetaan myös pysyviä muutoksia lasten elämässä. Olemme myös mukana Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä elämälle -oppikirjatuki- ja harrastustukiohjelmassa.

Liittymällä yhdistyksemme jäseneksi saat Pelastakaa Lapset -lehden ja muuta jäsenpostia. Jäsenmaksumme on 29 euroa vuodessa ja alle 29-vuotiaille 10 euroa vuodessa.

Olet tervetullut mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan monenlaisia tempauksia tukea tarvitsevien lasten ja heidän perheidensä hyväksi.

Lisätietoja toiminnastamme saat ottamalla yhteyttä meihin, sähköpostiosoitteemme on pelastakaalapset.espoo (at) gmail.com. Voit myös olla suoraan yhteydessä puheenjohtajaamme Ulla Kilpimaahan 040 5856 167 tai varapuheenjohtajaamme Anja Kososeen anja.kosonen@elisanet.fi tai 0500 619298.

Annetaan yhdessä ilonhetkiä tukea tarvitsevien lasten ja heidän perheidensä elämään!

Vapaaehtoistehtävät

Yhteystiedot

  • Ulla Kilpimaa
  • 040 5856 167
  • pelastakaalapset.espoo(at)gmail.com
  • www-sivut

© Espoon Järjestöjen Yhteisö ry