Miksi mukaan vapaaehtoistoimintaan?

Vapaaehtoisena toimiminen on tärkeää ympäröivälle yhteisöllesi, mikä tekee maailmasta paremman paikan. Ennen kaikkea se kuitenkin vaikuttaa myös omaan elämääsi positiivisesti. Vapaaehtoisena voit oppia uusia taitoja, tavata uusia ihmisiä ja saada onnistumisen kokemusta ja hyvää mieltä toimiessasi hyvän asian puolesta.

Voit saada iloa elämään

Monet vapaaehtoiset yllättyvät siitä, kuinka paljon iloa toisen ihmisen auttamisesta voi saada. Kaikki vapaaehtoiskokemukset eivät ole samanlaisia, mutta löytäessäsi toimintamahdollisuuden joka sopii kiinnostuksiisi, sinulla on hyvä mahdollisuus pitää hauskaa samalla kun annat osan ajastasi.

Voit saada Uusia ystäviä

Ei ole parempaa paikkaa löytää samanmielisiä ystäviä kuin osallistumalla vapaaehtoistoimintaan kampanjassa tai uskomasi/noudattamasi aatteen puolesta. Toimiminen yhdessä muutoksen puolesta on hieno tapa yhdistyä muiden toimijoiden kanssa ja tulla osaksi yhteisöä, jonka yhteydenpito voi säilyä pitkään tehtävien loppumisen jälkeenkin. Lisäksi vapaaehtoistoiminnan kautta sinulla on mahdollisuus tavata ihmisiä erilaisista taustoista, ihmisiä, joita et muuten välttämättä kohtaisi arkipäivän elämässäsi.

Voit saada Varmuutta elämän haasteisiin

Vapaaehtoisena saat halutessasi ottaa vastaan uusia haasteita, jotka vaikuttavat positiivisella tavalla elämääsi. Kun jaat uusia kokemuksia uusien ihmisten kanssa, voit oppia uusia taitoja, jotka auttavat ja antavat sinulle varmuutta monilla muilla elämän osa-alueilla.

Verkoston yhteyshenkilöt

  • Katja Anoschkin, 050 572 4779
  • Monika Niskanen, 050 342 9917
  • Kauppamiehentie 6, 02100 Espoo
  • info(at)espoonvapaaehtoisverkosto.fi

© Espoon Järjestöjen Yhteisö ry