Nuorten Exit

Nuorten Exit tarjoaa tietoa ja tukea 13–29-vuotiaille nuorille seksuaalisen kaltoinkohtelun ja vastikkeellisen seksin tilanteisiin. Nuorten Exitin pääpaino on verkossa tapahtuva ennaltaehkäisevä työ. Verkkotyön ohella teemme runsaasti kouluvierailuja ja koulutamme nuorten kanssa työskenteleviä ammattilaisia ja jaamme asiantuntijatietoa teemaan liittyen.

Etsimme eri taustoista tulevia, teemastamme kiinnostuneita innokkaita vapaaehtoisia toimimaan nuorten seksuaalisen itsemääräämisoikeuden puolesta. Koulutamme uusia vapaaehtoisia kaksi kertaa vuodessa; syksyisin ja keväisin. Koulutuksiin valitaan max 15 henkilöä alkuhaastattelun perusteella.

Viime vuosina vapaaehtoiset ovat täydentäneet Nuorten Exitin työtä mm. toimimalla kouluvierailijoina, chat-päivystäjinä ja sekä tukemalla verkossa tapahtuvaa asiakastyötä. Vapaaehtoisilla on ollut myös keskeinen rooli erilaisten tapahtumien, kampanjoiden ja tempausten järjestämisessä ja toteuttamisessa. Kaikki vapaaehtoisemme saavat kattavan koulutuksen, tukea ja mahdollisuuden työn purkuun. Järjestämme myös pitkin vuotta erilaisia vaparitapaamisia ja virkistysiltoja.

Nuorten Exitillä on ollut vapaaehtoistoimintaa syksystä 2014 lähtien. Nuorten Exitiä rahoittaa Raha-automaattiyhdistys ja koordinoi Exit – pois prostituutiosta ry. RAY palkitsi Exit-hankkeen vaikuttavasta järjestötyöstä vuonna 2013 Vaikuttavaa! -palkinnolla.

Vapaaehtoistehtävät

Yhteystiedot

  • Vapaaehtoistyön koordinaattori
  • 0445500600
  • info(at)exitry.fi
  • www-sivut

© Espoon Järjestöjen Yhteisö ry