UNICEFin Espoon vapaaehtoisryhmä

Suomen UNICEFin tehtävänä on kerätä varoja UNICEFin kehitysohjelmiin ja hätäapuun sekä tehdä monipuolista vaikuttamis- ja tiedotustyötä lapsen oikeuksien puolesta.

Espoon vapaaehtois-ryhmä järjestää konsertteja, lastenjuhlia, arpajaisia ja muita tapahtumia sekä UNICEF-tuotteiden perinteisiä joulumyyntejä, välitämme teatterilippuja ja teemme yhteistyötä koulujen, yritysten ja muiden järjestöjen kanssa. Osallistumme UNICEFin Janokampanja- ja hätäapukeräyksiin sekä Anna ja Toivo nukkekampanjaan, jossa nukkeja tekemällä kerätään varoja esim. heikoimmassa asemassa olevien lasten rokotuksiin. Tämä projekti on saavuttanut Espoossa valtavan suosioon ja ompelutaitoisia nukentekijöitä tarvitaan tähän luovaan työhön koko ajan lisää. Nukkevastaavamme tarjoaa jokaiselle perusteellisen alkuopastuksen.

Ryhmä kokoontuu kuukausittain Tapiolassa (kokousten ajankohdat näkyvät verkkosivullamme) ja kokouksissa päätetyistä asioista lähetetään tiedot ryhmän jäsenille. Voit olla mukana juuri sellaisessa toiminnassa, joka sopii sinulle parhaiten ja niin usein kuin haluat. Ryhmämme henki ja aktiivisuus on innostava ja uudet tulokkaat otetaan lämpimästi vastaan. Kaikki apu ja uudet ideat ovat tervetulleita! Tervetuloa mukaan toimintaamme, ota yhteyttä ks verkkosivumme: https://www.unicef.fi/vapaaehtoiset/paikallisryhmat/espoo/

Yhteystiedot

  • Heli Mäkelä
  • 0400 174 044
  • h.anneli.makela(at)gmail.com
  • www-sivut
  • Tapiola
  • 00210 Espoo

© Espoon Järjestöjen Yhteisö ry