Apuopettaja Espoon työväenopiston Juttu-tupa-kurssille

Vapaaehtoistehtävän alue: Espoon Keskuksen alue

Toimija: Aivoliitto ry.

MIKÄ ON JUTTU-TUPA?
Juttu-tupa on kurssi afaattisille henkilöille. Kurssit ovat työväen- ja kansalaisopistojen järjestämiä, yhteistyössä 
Aivoliitto ry:n kanssa. Toiminta on valtakunnallista ja kurssiverkosto laajenee vuosittain; sekä suomen- että ruotsinkielisenä. 

Juttu-tupa-kurssin tavoite on edistää osallisuutta, ehkäistä sosiaalista syrjäytymistä sekä tarjota afaattiselle henkilölle mahdollisuus keskusteluun ja kommunikoinnin sekä vuorovaikutustaitojen harjoittamiseen turvallisessa ryhmässä. Jokainen Juttu-tupa -kerta noudattaa samaa kaavaa: ajankohtaisryhmä, kahvituokio, teemaryhmä ja kommunikaatioryhmä. Ohjelmassa on mm. erilaisia teemakeskusteluja, pelejä, retkiä, musiikkia ja muuta mukavaa.


MITÄ HAEMME?

Haemme Espoon työväenopiston Suvelassa kokoontuvalle Juttu-tupa-kurssille apuopettajaa. Apuopettajan tehtävänä on tukea kurssilaisten osallistumista esim. keskusteluissa, peleissä sekä muissa toiminnallisissa tuokioissa. Kurssin päätoimisella opettajalla on vastuu kurssin suunnittelusta sekä toiminnasta. ja toimit yhteistyössä hänen kanssa sopien käytännöistä sekä pelisäännöistä.

Edellytykset vapaaehtoistoimintaan osallistuvalle

Tehtävä edellyttää yhteistyökykyä ja motivaatiota perehtyä uusiin asioihin. Toimit yhteistyössä kurssinopettajan kanssa sopien, milloin ja missä tilanteissa kurssilla tarvitaan apukäsiä.

Vapaaehtoisten ohjaus ja tukeminen

Apuopettajille järjestetään koulutusta/ perehdytys toimintaan, joten sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta.

Ilmoittaudu vapaaehtoistehtävään

Jos olet kiinnostunut tästä vapaaehtoistehtävästä ja toivot, että sinuun otetaan yhteyttä, täytä alla oleva ilmoittautumislomake.

Lue tietosuojaseloste ennen lomakkeen täyttämistä.

Ilmoittautumislomake

* -merkityt pakollisia

Valitse vaihtoehdot alla olevista kysymyksistä

Vapaaehtoistehtävän yhteystiedot

  • Pirjo Laine
  • 050 597 76 63
  • pirjo.laine(at)aivoliitto.fi
  • www-sivut

© Espoon Järjestöjen Yhteisö ry