Yhdistystoiminnan mentoriksi maahanmuuttajajärjestölle

Vapaaehtoistehtävän alue: Koko Espoo

Toimija: Espoon Järjestöjen Yhteisö EJY ry Kumppanuushautomo

Onko sinulla kokemusta yhdistystoiminnasta? Haluatko edistää maahanmuuttajien kotoutumista?

Hae mentoriksi maahanmuuttajajärjestölle 17.9. mennessä ja osallistu koulutukseen 30.9.2017!

Mentorina pääset kehittämään maahanmuuttajajärjestön kotouttamistyötä yhdessä järjestön kanssa. Mentorina kerrot omien kokemuksiesi pohjalta kommentteja, näkemyksiä ja ideoita yhdistyksen toiminnan kehittämiseen.

Mentorointi alkaa mentorointikoulutuksella la 30.9.2017 klo 10-16 Tapiolassa Espoon Järjestöjen Yhteisö EJY ry:n tiloissa (Kauppamiehentie 6, 2. kerros, Espoo). Mentorointi kestää mentorointikoulutuksesta lähtien tammi-helmikuuhun 2018 ja sitoudut mentorointiin koko sen keston ajaksi. Tapaatte mentorin kanssa 1-2 kertaa kuukaudessa (noin 3-4 tuntia/kk).

Mentoroinnissa pääset tutustumaan uusiin ihmisiin ja saat kokemusta maahanmuutto- ja kotouttamistyöstä, ihmisten ohjaamisesta sekä yhdistystoiminnan strategisesta kehittämisestä. Pääset edistämään maahanmuuttajien kotoutumista, sillä maahanmuuttajajärjestöt ovat tärkeitä maahanmuuttajien kotoutumisen ja osallisuuden kannalta.

Näin pääset mukaan:

1. Täytä hakemus 17.9.2017 mennessä: https://my.surveypal.com/Hae_mentoriksi

2. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian, viimeistään hakuajan päätyttyä.

3. Osallistu mentorointikoulutukseen lauantaina 30.9. klo 10-16. Koulutus järjestetään Tapiolassa Espoon Järjestöjen Yhteisön tiloissa, osoitteessa Kauppamiehentie 6, 2. kerros, Espoo.

Edellytykset vapaaehtoistoimintaan osallistuvalle

Sinulla on yhdistystoiminnasta kokemusta ja perustiedot hallussa. Mentorina jaat omia kokemuksiasi, mutta järjestö itse on vastuussa toiminnan kehittämisestä. Mentoroinnin järjestäjä on tukenasi koko mentoroinnin ajan ja voit kysyä neuvoa mihin tahansa kysymykseen.

Vapaaehtoisten ohjaus ja tukeminen

Mentorina osallistut mentorointikoulutukseen lauantaina 30.9., jossa saat perustiedot mentoroinnista ja mentorina toimimisesta. Silloin myös määrittelette yhdessä mentoroitavan yhdistyksen kanssa mentoroinnin tavoitteet. Lisäksi osallistutte yhdessä mentoroitavan yhdistyksen kanssa väli- ja lopputapaamiseen, joissa saatte ohjausta mentorointiin. Saat tukea ja ohjausta mentoroinnin koordinaattorilta koko mentoroinnin ajan.

Lue lisää:

http://www.espoolaiset.fi/vapaaehtoistehtava/mentoriksi-maahanmuuttajajarjestolle/

Ilmoittaudu vapaaehtoistehtävään

Jos olet kiinnostunut tästä vapaaehtoistehtävästä ja toivot, että sinuun otetaan yhteyttä, täytä alla oleva ilmoittautumislomake.

Lue tietosuojaseloste ennen lomakkeen täyttämistä.

Ilmoittautumislomake

* -merkityt pakollisia

Valitse vaihtoehdot alla olevista kysymyksistä

Vapaaehtoistehtävän yhteystiedot

  • puh. 050 572 4779
  • tiina.alakarppa(at)ejy.fi
  • Tiina Alakärppä
  • 0503471361
  • tiina.alakarppa(at)ejy.fi
  • www-sivut
  • Kauppamiehentie 6
  • 02100 Espoo

© Espoon Järjestöjen Yhteisö ry